Comments



  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    1 Comment

    • raine 1 year ago

      ok la…katalah faris mmg nk kawin dgn si shira ni sebab cinta 1st love ( uwekkk ) …dan tak sedar yg shira dah takde pun, dah meninggal…nadia psiko tu yg jadi shira sebenarnya….
      katalah…si kimi tu akhirnya bongkarkan hal sebenar tentang shira nadia ni….baru la nanti si faris sedar …ooo dia kena game dgn si nadia psiko, so cancel wedding dan….masa tu baru la nak cari si zara…

      pokok nya kat sini…katalah pompuan tu mmg shira yg asal….dah tentu tentu si faris akan kawin gak dgn shira dan mcm dia kata…dia takkan ceraikan zara…..

      klau betullah kesimpulan aku tentang ending citer ni….Ya Allah, jgn la bagi jantan mcm ni jadi laki aku, sabarrrrrrr je la.